Paino kun junnaan paikoillaan niin päätin koettaa äärimmäistä keinoa pudotukseen - kävin luovuttamassa verta!
Ja sitten otetaan samantein se vihreä palkokasvi pois poskiontelosta - verenluovutuksella ja painonpudotuksella ei ole mitään muuta yhteistä kuin se että kaksi tai kolme kertaa olen tässä välissä käynyt antamassa verinäytteen, hemoglobiini liian alhainen -> ei kelpaa luovutukseen.
Nähtävästi tämä painonpudotus (joka kerrasta kun yrittää saa 3 kk karenssin) on vaikuttanut siihen että hemoglobiinitasoni on ollut vähän alakantissa. Nyt kun pudotus on ollut pientä ja tasaista oli hb-arvo noussut suht' normaaliksi. Ja nyt kun se oli noussut niin sain jopa mukaan rautatabletteja. Siis haloo, silloin kun ei kelvannut niin ei annettu rautaa ja nyt sanottiin että meille "nuorille" naisille annetaan mielellään tuo kuukauden satsi korvaamaan luovutuksen alentamaa hb-arvoa. Kuulemma naisilla on ihan normaalia nuo vaihtelut ja tottakai kuukautiset yms. vaikuttaa samoin kuulemma laihdutuskin (?) joten ihmettelen vain miksei niitä sitten annettu silloin aiemmin...? No nyt annettiin ja hyvä niin :-)

Ja siis paino on ennallaan, en edes viitsi tuonne listaan sitä muuttaa - olkoon nyt sitten siellä kahden viikon väli punnituksessa ;-) Viikon päästä otan uudet mitatkin joten merkitään sitten kaikki kerralla.

Ihanaa syksyä kaikille kävijöille! Toivottelee tämä syksyihminen :-)