Ihana olo, jalat tuntuu niiiin kevyiltä - ja paikka paikoin myös niii-iin kipeiltä.
Olen käynyt syksystä asti hierottamassa kipeitä niskoja hierontakoululla ja viimeksi oli puhetta hierojan kanssa että jalkani tarvitsevat vähän "tiukemman" otteen ja kehotettiin varaaman ihan pelkkä jalkahieronta-aika, kolme varttia. Oli kyllä tarpeen, hierojakin ihmetteli kuinka olen saanut jalkani niin juntturaan!
Välistä piti ihan irvistää kun teki niin kipiää. Mutta siis nyt tuntuu jo paljon paremmalta. Saa nähdä miten ensi lauantain kymppi sitten vaikuttaa - tosin ennen sitä ehdin kyllä muutaman kerran lenkille, jospa jo huomenna uskaltaisin vähän hölkätäkin.
Alkaa siis flunssantapainen helpottamaan, nuhaa ei juuri enää ole ja yskiä tarvii vain pari kertaa päivässä kun vielä kuitenkin limaa kertyy tuonne putkistoon.
1529910.jpg

Toivotaan vielä että painokin lähtee taas tippumaan, taitaa olla semmoinen junnausvaihe vaan päällä - no, jos vaikka lopettais syömisen muutamaksi viikoksi... 1513778.jpg

Tässä vielä akupistekartta jalkapohjista, on muuten yllättävää miten jalkapohjien käsittelyllä voi vaikuttaa koko kroppaan.
1529911.jpg