Hitaasti mennään ja kaipa se on niin että kun ei ole enää paljon pudotettavaa niin alkaa motivaatiossakin olemaan vikaa Mutta nyt on siis viimeinkin parin sadan gramman pudotus saatu aikaiseksi, jee!!!

Puolentoista viikon päästä on tiedossa sukujuhlat ja siellä olis kiva näyttää hyvältä joten tsemppiä löytyy taas eri tavalla kuin tässä viime viikkoina on ollut.

Polviongelmaa on erikoislääkäri tutkaillut - epäilee quadriceps-jänteen pitkäaikaisen tulehdustilan aiheuttaneen muutoksia polven pehmytkudoksiin ja sen myötä sitten näitä ongelmia. Tutkimukset jatkuvat ja tammikuussa pääsen magneettikuvaan Ei mitään pitkiä jonoja, eihän?

Selkävaivat myös jatkuvat, kiropraktikko epäilee että minulla on alaselässä välilevyn pullistuma. Oikea jalka ei tottele kovin hyvin, esmes jalkaterää ei pysty kääntämään nilkasta ylöspäin - käskyt ei vaan mene perille. Soitto tk:n ja pääsen uudestaan lääkäriin kahden viikon päästä - jossa tarkoitus on kiirehtiä spesialistille aikaa kun edellisestä lähetteestä on jo mennyt viitisen kuukautta eikä vielä mitään muuta kuin tieto tullut että olemme vastaanottaneet lähetteen

Minulta alkaa pikkuhiljaa huumori pettämään näiden ongelmien kanssa

Mutta kiitos kommenteista, ihanaa lukea kannustavia viestejä - teette tästä kirjoittelusta mielekästä Ja nyt lopetan valittamisen ja jatkan laihtumista