Tänään piti olla omaohjaajan kanssa palaveri ja samalla piti tehdä uusi suunnitelma kuntoiluun, mutta se peruuntui - ohjaaja oli onnistunut saamaan kuumetaudin. Uusi yritys ensi viikolla sitten.

Kävin kuitenkin klubilla ja kokeilin ekaa kertaa evergreen tuntia - ihan kiva, vähän alkoi huippaamaan kun oli jäänyt yöunet parina yönä vähäisiksi ja tänään en ehtinyt syödä kunnolla ennen jumppaa. Mutta ohjaaja sanoi että tein liikkeet ihan hyvin ja oikein ja toivotti jatkossakin mukaan. Oli hikistä hommaa!
EVERGREEN (50 min)
Kehittää aerobista peruskestävyyttä ja kiinteyttää lihaksia.Korostaa liikkumisen iloa valitsemalla helppoja perusliikkeitä ja tukea liikeratojen harjaantumista paremmiksi suuremilla toistomäärillä. Tunnin koostumus:lämmittely,aerobinen osuus,lihaskunto- osuus, palauttava venyttely.

Sen jälkeen jäin vielä chiball tunnille. Se on sitten ihan erilainen kuin tuo toinen mutta hyvää teki sekin :-)
CHIBALL
Chi Ball on perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen tasapainoon tähtäävään filosofiaan nojautuva rauhallinen ja kevyt liikuntamuoto.Jumppa on rauhallista,sulavaa venyttelyä,pehmeää kurkotusta ja aromaterapeuttista tuoksua erittävän pallon liikuttamista suurissa kaarissa.

Niin ja painoa tarkkailen toki omalla vaa'allani mutta tänne kirjaan kuntoklubin vaa'an mukaiset tulokset. Tosin tänään ainakin kotivaakani näytti samaa kuin klubin vaaka joten taitavat olla aika hyvin balanssissa :-)
 
Ja ennen saunaa rentouduin 20 minuttiia hydrojetissä.
Hydrojet on nautinollinen kuivavesihieronta laite. Lämpö ja vesisuikut rentouttavat kipeityneitä lihaksia tehokkaasti.