Heissulivei vaan kaikki, kyllä mie hengissä olen ja tulin kiittämään kannustuksesta. Paino heiluu aika samoissa lukemissa mutta jatkuvaan väsymykseen on löytynyt järjellinen selitys - minulla on anemia! Siis kun olen tottunut että Hb on siinä 135-145 välillä niin sepä on nyt tippunut tuonne 110-112 tietämiin joten ei ole ihme että kaiken aikaa väsyttää :-/ Jatkan vielä hetken hiljaiseloa ja yritän saada veriarvoni kohalleen.

Toinen ongelmakohta on tuo oikea jalka josta jo kesällä kerroin. Sain ajan lääkärille 16.12 ja toivon pääseväni jatkotutkimuksiin, ei ole siis polvi kunnossa. Vähän enemmän kun yritän liikkua niin pistos polvessa on aika mehevä, toivottavasti saan jatkotutkimuksista ajan myös sinne tähystykseen ja sieltä saataisiin "kipupiikki" pois. Uskon yhä että vika on vanha, joskus nuoruudessa urheillessa saatu ja kun sitä ei ole pyynnöistä huolimatta aikoinaan tutkittu (odotellaan nyt vielä vähän - kommentteja tuli aika monta ja eri lääkäreiltä) niin se nyt sitten alkaa vaivaamaan "vanhemmiten" (en oo vanha - en taho!)

Eli väliaikatietoja tässä ja viimeistään vuoden alussa alan taas pudottaa painoa ihan aktiivisesti - siihen asti siis keikuttelen ja pyrin pitämään painon nykyisellään :-)