Ei sitten irronnut mitään järkevää otsikkoa tähän kirjoitukseen :-/

Kiitos Kirsikka, Paksusta toukasta perhoseksi - blogista. Sain sieltäkin tuon SummerBlogin tunnustuksen. Kiitos! 1750570.jpg

Viikonloppu on takana ja minä ihan väsynyt.
Kyllä reissaaminen on rankkaa ja koettelee laihdutustakin.
Sunnuntaina leivoin häitä varten kakkuja, ne jäi kaikki kiinni vuokiin joten yksi ihannekakku meni sitten syöntiin samantein 1777126.jpg(ei onneksi tarvinut ihan yksin syödä sitä) loput kolme pakastin ja päätin syöttää vieraille raksalla (ei haittaa vaikka on vähän repaleisia reunoista) ja siinä sivussa kun teki mieli jäätelöä niin sitä sitten syötiin kokonainen litra (no, onneksi en sitäkään syönyt ihan yksin 1777124.jpgja lakujakin vielä 1777125.jpg. Kiva olla taas kotona ja syödä iänikuista kaalisalaattia milloin milläkin höysteellä (paitsi että kävin illalla anopilla niin kahvin kanssa piti syödä suklaahippukakkua ja suklaapipareita).
1777123.jpgOnneksi anopilla oli myös ihania uuden sadon herneitä, tykkäsin kovasti ja paljon jäi palkoja lautaselle kun herneet menivät parempiin suihin (tai parempaan suuhun).

Tällä viikolla on Lahdessa Farmarinäyttely, sinne ajattelin mennä päiväksi kävelemään - pakko kehittää hyötyliikuntaa kun ei edelleenkään tee mieli lähteä lenkille tuon polven kanssa. Näyttelyssä tulee kyllä käveltyä muutama kilsa päivän mittaan ja välillä voi istua katsomaan lehmänäyttelyä :-)

Reipasta viikkoa teille kaikille jotka täällä käytte, ja lämmin kiitos kaikista kommenteista - niitä on todella ihana lukea ja kiitos myös kannustuksesta jota olette antaneet myös silloin kun itsestä tuntuu että mitään ei vaan tapahdu.

Vielä minusta tulee hoikka rouva - nyt en ole kumpaakaan. Vähän vähemmän ylipainoinen rouvantekele vasta :-D

1777127.jpg