Tänään olen erittäin tyytyväinen liikkumiseeni :-)

Eilen poljin töistä kotiin maastoreittiä (otin pyörän käyttöön talven jälkeen ekan kerran) ja siitä tuli aikakiva lenkki, oli rankkaa ylämäkeä, tasamaata ja jopa pari alamäkeäkin. Hyvä alku!
Illalla ukkokullan kanssa vähän viritettiin minun pyörääni, siihen vaihdettiin pidempi satulaputki - nyt tuntuu satula sopivan korkuiselta viimeinkin, siihen myös asennettiin jalkakiinnikkeet polkimiin - ei lipsu tossut kovassakaan vauhdissa. 1435323.jpg
Vielä lisäksi pienensin geelipehmustetta, siinä oli jotenkin liikaan kangasta alapuolella ja sen takia se onneton meni pepun mukana puolelta toiselle - hinkkas siis suomeks sanottuna - ei hinkkaa enää :-) 1435330.jpg
Lisäksi pyörässäni on ajotietokone1435357.jpg Näyttää siis kellonajan lisäksi ajonopeuden, sekuntikellon, jossa automaattinen käynnistys/pysäytys, kokonaismatkamittarin, trippimittarin, suurimman nopeuden ja keskinopeuden. Ostin sen melkein heti kuin tuon pyöränkin. Jotenkin kivempi ajella kun näkee minkä verran on tullut mittariin kilometrejä.
Olen tuota pyörääni varustellut myös peilillä, ohjaustangon jatkeilla ja takavalolla. *heh* huomattavasti halvempaa varustaa pyörää kuin autoa!


Tänään kävin kuntoklubilla. Ensin kävelin matolla 20 minsaa ja liki 2 km tuli matkaa tehtyä. Sitten oli vuorossa filball-jumppa ja sen jälkeen vielä joogaa tunti.

Tuntuu hyvältä, vaikka joogassa tuntui että ratapölkkykin on joustavampi kuin minä :-/