Tästä on lähdetty:

Painoindeksisi on 33.3
Painoindeksisi viittaa merkittävään ylipainoon - pudota painoa terveysongelmien välttämiseksi.



ja tähän on tultu:


Painoindeksisi on 24.5
Olet normaalipainoinen - älä laihduta, vaan keskity terveellisten elämäntapojen opetteluun.


Näin kertoo Kiloklubin indeksimittari, tuntuu hyvältä vaikka haluankin vielä ne muutaman kilon pois ja mielellään tuosta vatsamakkarasta. Ja juu, kyllähän minä tiedän että ei ne kilot poistu vain yhdestä kohtaa kroppaa mutta saahan sitä toivoa - saahan?

Kehonkoostumusmittari pääsi taas tänään töihin ja mittauksia tulikin tehty useammalle henkilölle, samoin on ravintotietoutta jaettu eteenpäin - ja kaikki sanoo samaa:
"Kyllä ne tiedot on olemassa mutta kun toteutus takkuaa."
Ja tiedän takuulla mistä puhun, niin se on ollut minullakin - tietoa on ollut jo parikymmentä vuotta mutta kun korvien välistä on liian pitkä matka selkäytimeen että se menisi perille. Itse olen ollut ylipainoinen, liikalihava, pullukka, läski - ihan mitä vaan ja kaikkea oikeastaan noin 4-vuotiaasta lähtien. Yläasteella pääsin äitini mukana ja valvonnassa alaikäisenä mukaan tk:n painonpudotusryhmään ja olin hetken aikaa normaalipainoinen, mutta vain hetken. Nyt uskon että tulen olemaan lopun ikääni näissä lukemissa, nyt olen oppinut mitä ruokaa pitää syödä pysyäkseen kunnossa ja tuntuu että tämä saavutus on sen arvoinen että sitä ei kannata hukata jonkun mieliteon takia (en ole lopettanut karkkien syöntiä kokonaan enkä muidenkaan herkkujen mutta osaan maistaa niitä ilman että minun pitää syödä kaikki maailman karkit ja herkut ettei vaan joku toinen saa niitä) ja oikeasti taidan olla maistanut jo lähes kaikkia herkkuja joten tiedän kyllä miltä ne maistuvat

Eipä tässä muuta, halusin vain purkaa mieltäni ja jos joku haluaa täältä sitä lukea niin kiva juttu ja jos taas ei halua niin kiva sekin, valinnanvapaus suodaan jokaiselle blogiin saapuvalle/eksyvälle

Kiitos edelleen myös kommenteista ja kannustuksestanne - ne auttavat jaksamaan vaikka välillä tuntuu olevan rankkaakin rankempi mutamäki tallottavana.