Parin nollaviikon jälkeen -1,7 kg, uskomatonta Nyt siis tammikuun lopusta on lähtenyt 12,7 kg ja kanssakulkijat väittää että se näkyis jossain Koirapuistokaveritkin kuulemma äänestä tunnistavat - niin ja koirasta joka kuitenkin on kuulemma kasvanut kauheasti!

Tällä kertaa olen käyttänyt apuna Oriflamen Wellness-tuotteita ja olen kyllä tosi tyytyväinen niihin. Lähdin jopa itse myymään niitä koska uskon niiden apuvoimaan. Suoraa ja helppoa nappia tässä elämätapamuutoksessa ei ole mutta jos voin ko. tuotteilla vähän helpottaa urakkaani niin mikä ettei

Nämä Wellness-tuotteet on suunniteltu alunperin leikkauspotilaille ja niiden valmistuksessa käytetään vain ruokaa, ainut poikkeus on pikkiriikkinen määrä makeutusainetta - mutta sekin on sukraloosia joka on melkoisen vähän elimistöä kuormittava näistä keinotekoisista makeutusaineista (ja käytänhän mie muitakin makeutusaineita, esmes teessä hermesetasta tms.)

Viikonloppuna kävin kuuntelemassa kun aerobicin maailmanmestari Jouni Viitanen kertoi ravintoaineista ja hän myös kehui ko. tuotteita ja tämä mies ei takuulla tarvitse mitään painonpudotusta joten niitä voi käyttää ihan vain osana terveellistä ruokavaliota

Kuvassa Jouni näyttää miten zumbataan Kuva liittyy alkuverryttelyyn että jaksamme kuunnella koko kolmetuntia tarkkaavaisina. Tuntuu että olisi voitu kuunnella vaikka kuus tuntia kun oli niin mielekäs aihe.

Tässä alemmassa kuvassa Merja toivottaa meidät tervetulleiksi tapahtumaan.

Taustalla olevassa kuvassa lukee:

Tervetuloa
- I feel good.
- Minä voin hyvin.
- Haluathan sinäkin?