Nyt tuntuu taas kivalta, 800 grammaa pois viikossa - on se paljon parempi kuin jos olisi tullut plussaa :-) Kilon verran kun vielä saan pois niin olen vain lievästi lihava *repee* Ei oo helppoa tää laihduttaminen!

Painoindeksisi on: 30.04
Olet merkittävästi ylipainoinen

Pituutesi: 175 cm ja painosi: 92,7 kg


Liikunnan kanssa taas on niin ja näin. Polvi vaivaa yhä, kävelyt on lähinnä hyötyliikuntaa - reippaampia lenkkejä ei uskalla tehdä. Pyöräilyä pitäisi kokeille ihan kunnolla mutta ajattelin että teen sen ensi viikolla salilla, jos sitten polvi kremppaa niin ei ainakaan tarvi soittaa The Miestä hakemaan minua toiselta puolen kaupunkia autolla :-/

Ja sitten syömään, tänään ruokalistalla kaalisalaattia (niinkuin nyt on ollut jo muutaman viikon, tykkään tästä uudesta kaalista ihan hirmuisesti) ja tänään siihen on lisätty paistettua (ilman lisättyä rasvaa) lohta ja sipulia, sekä raejuustoa, paprikaa ja kurkkua - tomaatti pääsi loppumaan mutta pärjään kyllä ilmankin. Toisinaan käytän tuossa broileria, paistan senkin ilman rasvaa ja siihen lisään samaan tomaatit, paprikat, sipulit yms. tulee tosi ihania salaatteja ja kaali tunnetusti poistaa nestettäkin :-) Ja proteiinilisiä käytän joka päivä, 1-3 annosta.

1763447.jpg