Eilen kävin kuuntelemassa  Herbalifen  "luentoa"  ja päädyin sitten kokeilemaan  pirtelöjauhetta  joka sisältää proteiinia. Kerron sitten myöhemmin onko näistä mielestäni apua 1513767.jpg

Tuoteselosteet sanoo tälläistä:


1556417.jpgFormula 1 Ravitseva proteiinijuomajauhe
Yhdeksän grammaa laadukasta soijaproteiinia sisältävä (ykkösmaitoon valmistetussa pirtelössä proteiinia on 19-21 g) Formula 1 voi tukea painonhallintaasi. Se sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten antioksidatiivisia C- ja E-vitamiineja. Lisäksi saat siitä kaikkia elimistösi tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja.

Minä olen tehnyt tuon pirtelön nyt marjojen kanssa (mansikkaa ja mustikkaa) ja sekoittanut sauvasekoittimella. Kotona on semmoinen pikasekoitin jolla taidan tehdä kerralla koko päivän annoksen.

Sitten hankin kuitutabletteja:

1556414.jpgLipobond
Ainutlaatuinen yhdistelmä aktiivisia kuituja ja natriumkolaattia voi tukea ruuansulatusta edistämällä kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Lipobond voi myös auttaa vähentämään napostelunhalua.

Lisäksi vatsantoimintani tarvitsee jotain potkua, kokeilen miten tämä aktivoi massua.

1556413.jpgCell Activator
Hyödynnä ravintosi! Heikkolaatuinen ravinto, ruuansulatusongelmat ja stressi voivat aiheuttaa väsymystä ja heikentää vastustuskykyä. Cell Activator voi auttaa edistämään tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä ja hyötykäyttöä elimistössä. Lisäksi se voi tukea elimistön energiantuotantoprosesseja. Kun käytät Cell Activatoria päivittäin, voit auttaa elimistöäsi hyödyntämään syömäsi ravinnon mahdollisimman tehokkaasti.


Ja vielä yrttijuomaa.

1556418.jpgThermojetics®-yrttijuomajauhe*
Aloita päiväsi varsinaisella piristysruiskeella: nauti kahvin sijaan vähäkalorinen juoma, jossa on vain kolmannes kahvin kofeiinista. Valitse neljästä viekoittelevasta mausta ja nauti milloin tahansa päivän mittaan.

Ja välipalapatukoitakin tarttui mukaan...
1556416.jpgProteiinipatukat
Nauti tavallisen suklaapatukan sijasta proteiinipatukka. Maukkaan purtava ja ravitseva patukka on päällystetty herkullisella suklaakuorrutuksella. Proteiinipatukka tyydyttää makeanhimosi, ja samalla saat siitä arvokasta soijaproteiinia myös varsinaisten aterioiden välissä. Aktiiviseen elämään ja painonhallintaan. Kolme suussa sulavaa makua 10 grammaa proteiinia.